رژیم

رژیم لاغری و تناسب اندام

رژیم

رژیم لاغری و تناسب اندام

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

میوه ها عمدتا(به استثنای سیب که در هر زمان و در هر مقداری که خواستید می توانید بخورید) در شب مصرف شوند. دلیل توصیه به خوردن میوه در ساعات پایانی روز، سرعت شکستن و تبدیل آنها به قند است. افرادی که در وعده صبحانه یا حتی ناهار میوه می خورند، زودتر خسته شده و استقامت زیادی ندارند. علاوه بر این مشکل، شبها هم گاهی هوس خوردن شیرینی می کنند. نصف پیمانه از توت ها یا بقیه میوه ها، اگر با پنیر کم چرب یا ماست کم چرب در وعده صبحانه خورده شوند، بسیار مفید است؛ از میان تمام توت ها، زغال اخته بیشترین مواد مغذی را برای بدن شما تأمین می کند. بسیاری از مراجعین من، مطابق رژیم روزانه شان نصف پیمانه زخال اخته یا بلوبری ما فقط یک سوم از حجم کل گیاهانی که در روز می خورید باید شامل از میوه ها، خربزه و توت ها باشد. (برای مثال: یک پیمانه سبزیجات – یک سوم پیمانه میوه).

برای مشاوره در زمینه کرایولیپولیز کلیک کنید.

نکته در مصرف گریپ فروت

مواد شیمیایی در گریپ فروت وجود دارد که اثربخشی داروها را افزایش می دهد؛ پس اگر دارو مصرف می کنید از گریپ فروت و آب گریپ فروت اجتناب کنید. برخی میوه های شیرین، فیبر بالایی دارند که جذب قند را کند می سازد. بهترین میوه سیب است. * اسید مالیک بالایی دارد و حلال خوبی برای صفرای راکد در کبد است. * پکتین (ماده ژلاتینی موجود در سیب) به سلامت عروق قلبی و دستگاه گوارش کمک می کند.از بروز سرطان پیشگیری می کند. در شکل کامل آن، سرشار از فیبر است و واکنش انسولین را کند می کند.

سرشار از پتاسیم و فاقد سدیم است. میوه های پایین قند بالا و فیبر کم دارند؛ آنها را مصرف نکنید موز، خرما، انجیر، کشمش، میوه های کنسرو شده، میوه های خشک شده و انبه. حتما میدانید که باید بی تردید از آب میوه اجتناب کنید. فیبر موجود در میوه های کامل، اثرات هورمون چربی ساز انسولین را خنثی کرده و مانع اثرات سوء ناشی از تولید و انتشار هورمون چربی ساز انسولین می شود. پروتئین های حیوانی از خوردن پروتئین حیوانی (گوشت، مرغ و غیره ) و یا ماهی در دو هفته اول برنامه بهبود کبد اجتناب نمایید.

با این حال، در صورتی که روزهای دوم یا سوم احساس بی حالی یا سرگیجه داشتید، یا دچار توهم و خستگی شدید، یا به خاطر افت قند خون احساس سرما کردید، یا متوجه ریزش مو شدید یا هوس مصرف پروتئین داشتید، مقدار کمی پروتئین حیوانی را به برنامه روزانه خود اضافه کنید. طبق برنامه بهبود کبد، شما باید مقدار زیادی سبزی، کمی چربی و کمی هم پروتئین حیوانی مصرف کنید. از آنجاکه چربی به سرعت احساس گرسنگی را سرکوب می کند و این برنامه چربی کمی دارد، برای جلوگیری از بروز گرسنگی نیاز دارید که مکرر بخورید تا این نقص را جبران کنید. مهم ترین کار این است، که به اندازه کافی غذا بخورید تا کالری خود را بالا نگه دارید؛ چون مقدار ناکافی کالری، به بدن شما تنش وارد کرده و موجب افزایش وزن تان می شود. از همین رو ضروری است که بین وعده های اصلی غذایی، به خوردن مواد مجاز در برنامه بپردازید. در قسمتهای مختلف این کتاب همیشه توصیه کردم که اگر بدن نوع کبدی دارید، تنها سه وعده غذا بخورید اما زمانیکه در حال گذراندن برنامه بهبود کبد هستید، استثنائا از شما میخواهم که مصرف میان وعده را هم از یاد نبرید. اگر نیاز دارید پروتئین حیوانی بخورید.

با مصرف یک تخم مرغ در روز باید کاملا پخته شود) یا تکه کوچکی از ماهی شروع کنید. ماهی سوشی یا ساشیمی خام هم انتخاب ایده آلی است. پروتئین حیوانی را بیش از حد مصرف نکنید، تنها تا حدی که گرسنگی شما برطرف شود. چون بیش از اندازه خوردن پروتئین به کبد استرس وارد کرده و پروتئین را به چربی تبدیل می نماید، بهتر است پروتئین مصرفی تان را به مقادیر کم تقسیم نموده و در دفعات متعدد بخورید. ماهی بهترین پروتئین در این برنامه است. همچنین پروتئین های خام به دلیل استرس کمتری که به کبد وارد می کنند، راحت تر هضم می شوند. آجیل خام و دانه ها برای کنترل حس گرسنگی نیاز است بین وعده های غذایی تان به مقدار کافی آجیل خام و دانه بخورید. بادام و گردو خام بهترین گزینه ها هستند. حمص (به عربی حمص، یعنی نخود) گزینه بعدی است. بعضی از مردم ممکن است به آجیل حساسیت داشته باشند یا اگر آجیل و دانه، در آب نرم نشده باشند (یک شب خیسانده نشده باشد) نفخ می کنند. گردو بالاترین میزان اسید های چرب امگا-۳ را در بین همه آجیل ها دارد.

مواد مغذی متراکم آن به کنترل احساس گرسنگی کمک می کند.

کلسترول بد را کاهش می دهد (LDL) و مواد مغذی موجود در گردو می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کنند. می تواند به بیماران دیابت نوع ۲ کمک کند. مصرف مقدار زیاد آجیل بوداده مانند بادام زمینی، مشکلات زیادی ایجاد کرده و بادام زمینی خام هم طعم خوبی ندارد. شما میتوانید مصرف بادام زمینی را کم و به جای آن، مقداری کره بادام زمینی - مطمئن شوید حاوی قند یا روغن های هیدروژنه افزودنی نباشد - را در برنامه غذایی تان بگنجانید. من دوست دارم قطعه های سیب را در مخلوط ۵۰ درصد کره بخارا و ۵۰ درصد کره بادام زمینی فرو برده و سپس بخورم.

آجیل و دانه ها بر روی درختان و گیاهان رشد می کنند. آنزیم درون آنها، هورمون رشد را فعال می کند (آنزیم هایی که باعث ایجاد و افزایش سرعت واکنش های شیمیایی می شود. با این حال، آجیل و دانه ها ذاتا عاملی به نام مهار کننده های آنزیم دارند؛ قفل های کوچکی که مانع از رشد می شوند. مهار به معنی «توقف یا جلوگیری از انجام کاری» است؛ پس مهار کننده ها، آنزیم ها را از فعالیت باز می دارند تا شرایط مناسب برای رشد دانه یا أجیل برای رشد درخت یا گیاه فراهم شود. عامل اصلی که این شرایط مناسب رشد را آماده می کند، آب است.

  • mehdi kh
  • ۰
  • ۰

باید بدانید که پتاسیم یک الکترولیت مهم و همچنین سومین ماده معدنی فراوان در بدن است . به همین دلیل است که کمبود پتاسیم می تواند بسیار خطرناک باشد.  پتاسیم به همراه  سدیم در هر روز یکسری عملکردهای مهم مانند تعادل مایعات و مقادیر مواد معدنی در بدن را انجام می دهند . پس دلایل زیادی وجود دارد که باید اطمینان حاصل کنید روزانه مقدار کافی از غذاهای سرشار از پتاسیم را مصرف می کنید.  علائم کمبود پتاسیم بسیار خطرناک است و می تواند شامل سردردهای شدید، کم آبی بدن و تپش قلب باشد . پتاسیم را می توانید از مواد غذایی وبه راحتی کسب کنید اما مهم بدانید منابع غنی این ماده چه مواد غذایی هستند .

برای مشاوره در زمینه ی کرایولیپولیز کلیک کنید .

همه ی ما نیاز داریم که پتاسیم مصرف کنیم زیرا در بدن شادابی و تحرک را افزایش می دهد و فشار خون بالا را کنترل می کند و خطر ابتلا به سکته ی مغزی را کاهش می دهد . ورزشکارانی که بیشتر روزها بیش از یک ساعت تمرین انجام می دهند ممکن است حتی به پتاسیم بیشتری نیز نیاز داشته باشند و میزان مصرف آن نیز براساس توده عضلانی، میزان فعالیت و غیره متفاوت است .فقدان پتاسیم سبب کاهش سطوح گلیکوژن ذخیر ه شده می شود و این امر می توان به وسیله ی کاهش سریع انرژی ورزش را کند کرده و باعث ضعف و خستگی شدید ماهیچه ای شود .هر سلول می تواند سدیم را از سلول به خارج و پتاسیم را به داخل سلول منتقل کند اگر سدیم از درون سلول به خارج منتقل نشود اب در سلول جمع شده و سبب تورم یا پارگی ان می شود .

آووکادو سرشار از پتاسیم

این میوه یکی از بهترین غذاهای سرشار از پتاسیم است. یک مطالعه در ژورنال تغذیه منتشر شد و اطلاعات اپیدمیولوژیک را نشان داد که اثرات و فواید مصرف آووکادو را در مورد بیماری متابولیک شرح می دهد. به طور کلی، محققان دریافتند افرادی که آووکادو می خورند، گرایش به رژیم های غذایی سالم تری دارند و همچنین به دلیل افزایش مواد مغذی در بدن، احتمال ابتلا به سندرم متابولیک کاهش می یابد . پس آووکادو را فراموش نکنید می توانید در سالاد ها از ان استفاده کنید.

ماهی ساردین سرشار از پتاسیم

ماهی ساردین سرشار از ویتامین ساردین غنی از  سلنیوم و ویتامین ب 12 است . ساردین علاوه بر اینکه یکی از بهترین غذاهای دارای پتاسیم است، غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است که نوعی اسید چرب ضروریست و می تواند به تسکین التهاب، ارتقاء سلامت مغز و تقویت روحیه کمک کند .

نخود فرنگی سرشار از پتاسیم

نخود فرنگی بسیار کم کالری و در عین حال یک منبع عالی از پتاسیم و چندین ریز مغذی دیگر است که بدن شما به آن نیاز دارد. نخود فرنگی همچنین حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است که گفته می شود این ماده در مقابله با سرطان و کاهش کلسترول نقش دارد . در سالاد و غذاها از ان استفاده کنید .

چغندر سرشار از پتاسیم

باید بدانید که اضافه کردن یک وعده چغندر به رژیم غذایی شما راهی آسان برای بهره مندی از فواید بالقوه پتاسیم است. چغندر همچنین از نظر رژیم غذایی دارای نیترات زیاد است که به عنوان یک وازودیلاتور برای کاهش فشار خون عمل می کند و از سلامت کلی قلب حمایت می کند .

 اسفناج سرشار از پتاسیم

از خواص بی نظیر استفناج بارها نوشته ایم اسفناج نه تنها یک ماده غذایی سرشار از پتاسیم است، بلکه تحقیقات علمی نیز نشان می دهد که اسفناج حاوی گلیکوگلیسیرولیپیدهای کلروپلاست گیاهی است که اعتقاد بر این است به عنوان عامل ضد سرطان عمل می کند . سعی کنید ان را خام و در سالاد استفاده کنید

ادامامه سرشار از پتاسیم

شاید در ایران ادامامه کمتر شناخته و مصرف می شود خوب است بدانید که ادامامه که به طور سنتی در ژاپن خورده می شود، سویا نابالغ یا نارس است که در غلاف سرو می شود. آنها بیشتر از موز پتاسیم دارند و سرشار از ویتامین و منیزیم و منگنز می باشد . ادامامه سرشار از فولات است و در کنار غذاهای دیگر در همه وعده های غذایی و به صورت بخارپز مصرف می شود .

عدس سرشار از پتاسیم

یکی از بهترین جبوبات عدس است عدس حاوی پتاسیم، فیبر و پروتئین است. عدس یک حبوبات کوچک و گرد است که حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و همچنین سرشار از پروتئین می باشند. یک فنجان عدس پخته شده حاوی 731 میلی گرم پتاسیم است . عدس ها به غذاهای سوپی یا خورش ها طعم خوبی می دهند. افرادی که به دنبال گزینه سریعتر هستند می توانند به جای عدس خشک از کنسرو استفاده کنند. با این وجود، مهم است که قبل از استفاده عدس های کنسرو شده را به خوبی بشویید تا سدیم آنها از بین برود .

آلو سرشار از پتاسیم

همیشه به دلیل داشتن فیبر زیاد و سایر خواص شیمیایی، بسیاری از افراد از آلو یا آب آلو برای درمان یبوست استفاده می کنند. شرکت های تولید آبمیوه معمولاً با اضافه کردن آب به درون آلوها، پختن آنها و سپس فیلتر کردن مواد جامد، آب آلو را می سازند. 707 میلی گرم پتاسیم در یک فنجان آب کنسرو آلو وجود دارد، در حالی که نصف فنجان آلو خشک نیز حاوی 699 میلی گرم است . از مصرف ان غافل نشوید .

پوره گوجه فرنگی سرشار از پتاسیم

از خواص گوجه فرنگی هرچه بگوییم کم است . اگرچه برای به دست آوردن پتاسیم بیشتر، بهتر است از محصولات گوجه فرنگی غلیظ مانند پوره گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی استفاده کنید . گوجه فرنگی تازه نیز حاوی پتاسیم است و می توان گفت یک گوجه فرنگی خام متوسط ​​حاوی 292 میلی گرم پتاسیم می باشد .

کشمش سرشار از پتاسیم

کشمش که خشک شده ی انگور است بسیار مفیداست . کشمش نوع دیگری از میوه خشک محسوب می شود که از  سرشار از پتاسیم است. کشمش یک میان وعده محبوب به شمار می رود . نصف فنجان کشمش حاوی 618 میلی گرم پتاسیم است. برای انتخاب سالم ترین نوع، کشمشی را انتخاب کنید که فقط انگور خشک شده و بدون قند است که هیچ پوشش یا مواد افزودنی دیگری ندارد .

برای مشاوره در زمینه ی کرایولیپولیز با ما تماس بگیرید .

  • mehdi kh
  • ۰
  • ۰

باید بدانید که پتاسیم یک الکترولیت مهم و همچنین سومین ماده معدنی فراوان در بدن است . به همین دلیل است که کمبود پتاسیم می تواند بسیار خطرناک باشد.  پتاسیم به همراه  سدیم در هر روز یکسری عملکردهای مهم مانند تعادل مایعات و مقادیر مواد معدنی در بدن را انجام می دهند . پس دلایل زیادی وجود دارد که باید اطمینان حاصل کنید روزانه مقدار کافی از غذاهای سرشار از پتاسیم را مصرف می کنید.  علائم کمبود پتاسیم بسیار خطرناک است و می تواند شامل سردردهای شدید، کم آبی بدن و تپش قلب باشد . پتاسیم را می توانید از مواد غذایی وبه راحتی کسب کنید اما مهم بدانید منابع غنی این ماده چه مواد غذایی هستند .

برای مشاوره در زمینه ی کرایولیپولیز کلیک کنید .

همه ی ما نیاز داریم که پتاسیم مصرف کنیم زیرا در بدن شادابی و تحرک را افزایش می دهد و فشار خون بالا را کنترل می کند و خطر ابتلا به سکته ی مغزی را کاهش می دهد . ورزشکارانی که بیشتر روزها بیش از یک ساعت تمرین انجام می دهند ممکن است حتی به پتاسیم بیشتری نیز نیاز داشته باشند و میزان مصرف آن نیز براساس توده عضلانی، میزان فعالیت و غیره متفاوت است .فقدان پتاسیم سبب کاهش سطوح گلیکوژن ذخیر ه شده می شود و این امر می توان به وسیله ی کاهش سریع انرژی ورزش را کند کرده و باعث ضعف و خستگی شدید ماهیچه ای شود .هر سلول می تواند سدیم را از سلول به خارج و پتاسیم را به داخل سلول منتقل کند اگر سدیم از درون سلول به خارج منتقل نشود اب در سلول جمع شده و سبب تورم یا پارگی ان می شود .

لوبیا لیما سرشار از پتاسیم

لوبیای لیما سرشار از پتاسیم است .تنها یک وعده لوبیای لیما می تواند بیش از یک چهارم از نیاز روزانه پتاسیم شما را فراهم کند و در عین حال منبعی از سایر مواد مغذی از جمله پروتئین، فیبر، آهن و منیزیم نیز باشد. تهیه لوبیا لیما بسیار متنوع و آسان است و آن را به یک غذای جانبی سرشار از پتاسیم برای همراهی در کنار هر نوع وعده غذایی تبدیل می کند یا حتی می تواند خودش یک وعده کامل باشد .

سیب زمینی شیرین سرشار از پتاسیم

این سیب زمینی در ایران بسیار کم است و شاید بشود گفت وجود ندارد . سیب زمینی شیرین یکی از غذاهای سرشار از پتاسیم است که نسبت به سیب زمینی های سفید دارای چگالی بیشتری از مواد مغذی می باشد. سیب زمینی شیرین همچنین غنی از بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین B6 بسیار است. به علاوه، آزمایشات حیوانی نشان می دهند که سیب سیب زمینی شیرین فعالیت ضد زخم دارد و ممکن است در درمان موفقیت آمیز زخم معده مفید باشد .

ماهی سالمون سرشار از پتاسیم

ماهی سالمون علاوه بر پتاسیم و همچنین سایر ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین، ماهی سالمون آزاد غنی از اسیدهای چرب امگا 3 تقویت کننده سلامتی است. از مزایای این اسیدهای چرب ضروری می توان به بهبود سلامت قلب و کاهش علائم افسردگی، فشار خون بالا، اختلال بیش فعالی، درد مفاصل و بیماری های مزمن پوستی مانند اگزما اشاره کرد .

زردآلو خشک سرشار از پتاسیم

زردآلو ان هم خشک شده ی ان سرشار از پتاسیم است . مطالعات اپیدمیولوژیک در واقع نشان داده است که افرادی که زردآلو خشک و سایر میوه های خشک را مصرف می کنند رژیم های غذایی سالم تری با مواد مغذی بیشتر و همچنین وزن کمتری دارند. مصرف در حد اعتدال میوه خشک می تواند یک انتخاب سالم و غنی از پتاسیم به عنوان میان وعده باشد .برای کاهش وزن هم بهتر است به عنوان میان وعده از زرد آلوی خشک استفاده کنید .

انار سرشار از پتاسیم

معروف است که انار منبع بسیار خوبی از پتاسیم است. انار همچنین سرشار از مواد مغذی دیگر از جمله فیبر، ویتامین ای و کا است . به علاوه، انار به دلیل توانایی اش در کاهش سطح کورتیزول در بدن، در لیست غذاهای برتر آفرودیازیاک قرار دارد. علاوه بر این ها، طبق یک مطالعه خارج از کالیفرنیا، آب انار با چند آب میوه دیگر مقایسه شد و حاوی بیشترین غلظت پلی فنول ها بود که برای بدن بسیار مفید هستند .

لوبیای سیاه سرشار از پتاسیم

خوب است که بدانید لوبیای سیاه، غذای اصلی در آمریکای مرکزی و جنوبی به شمار می رود. آنها اغلب در بوریتوها و سوپ ها استفاده می شوند. حتی می توانید آنها را بصورت آنلاین خریداری کنید. اگرچه لوبیای سفید نسبت به لوبیای سیاه ممکن است دارای پتاسیم بیشتری باشد اما دومی باز هم منبعی عالی از پتاسیم است . از آنجا که لوبیای سیاه حاوی فیتاتی است که می تواند جذب مواد معدنی توسط بدن را کاهش دهد، ممکن است تمام پتاسیم آن مورد استفاده قرار نگیرد. دشوار است بدانید که این فیتات ها چه میزان در جذب مواد معدنی مانند پتاسیم تأثیر می گذارد اما اگر از لوبیای خشک استفاده می کنید بهتر است آنها را از یک شب قبل خیس کنید. این مرحله به کاهش تعداد فیتات ها کمک خواهد کرد

آب نارگیل سرشار از پتاسیم

آب نارگیل یک منبع مایع و نشاط بخش از پتاسیم است .هنگامی که شما یک نوع سالم از آب نارگیل بدون قند را به رژیم غذایی تان اضافه می کنید، یک نوشیدنی عالی دارید که دارای الکترولیت زیادی مانند پتاسیم است اما قند یا کالری آن زیاد نیست. این نوشیدنی نه تنها بسیار مغذی است، بلکه حتی در مواقع اضطراری به عنوان یک مایع هیدراتاسیون نیز مورد استفاده قرار می گیرد .

لوبیا سفید سرشار از پتاسیم

شاید از لوبیای سفید زیاد استفاده نکنید اما باید بدانید که لوبیای سفید نه تنها حاوی دوز قابل توجهی پتاسیم در هر وعده است، بلکه از نظر فیبر هم بسیار غنیست. مصرف غذاهای سرشار از فیبر مانند لوبیا سفید به کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی کمک می کند و در عین حال باعث افزایش کنترل وزن نیز می شود .

برای مشاوره در زمینه ی کرایولیپولیز با ما تماس بگیرید .

  • mehdi kh