سال هاست که از آنتی بیوتیک ها برای نابودی باکتری ها و انگل ها استفاده می شود . آنتیبیوتیکها در برابر قارچها و ویروسهایی که عامل بسیاری از سرماخورگیها، آنفولانزا، بیشتر سرفهها و گلودردها هستند بیفایدهاند. استفادهی بیرویه و بیدلیل از آنتیبیوتیکهای صنعتی ممکن است عوارضی برای بدن بههمراه داشته باشد و باعث ایجاد مقاومت میکروبها شود. برخلاف تصور عدهای که آنتیبیوتیک را دارویی مدرن میپندارند، باید گفت در واقع قرنهاست که آنتی بیوتیک طبیعی در زندگی بشر وجود دارد .
برای رهایی از چاقی با ما تماس بگیرید .
امروزه مصرف بی رویه از این دارو وقعا خطرناک است . زیرا مقاوم شدن میکروبها را در پی دارد. ازجمله عوارض مصرف داروهای آنتیبیوتیک میتوان به مشکلات گوارشی نظیر اسهال، ناراحتی معده و حالت تهوع اشاره کرد. خوب است بدانید که برخلاف داروهای آنتیبیوتیک، خوراکیهای دارای خاصیت آنتیبیوتیکی قادرند علاوهبر باکتریها با عوامل ویروسی و قارچی نیز مبارزه کنند. مزیت دیگر آنها این است که آنتی بیوتیک طبیعی باکتریهای مفید بدن را ازبین نمیبرد. البته که درمورد عفونتهای شدید و جدی همچون بیماری تیفوئید و توبرکلوزیس بهترین کار استفاده از آنتی بیوتیک طبیعی در کنار آنتیبیوتیکی است که پزشک تجویز میکند. بهیاد داشته باشید که دورهی درمان با آنتیبیوتیک باید کامل شود، زیرا در غیر این صورت مقاومت میکروبی ایجاد و بیماری وخیم میشود دراین مقاله شما را با آنتی بیوتیک های خوراکی اشنا می کنیم .
پونه ی کوهی :

پونه ی کوهی دارای ماده ای به نام کارواکرول است و این ماده خواص درمانی دارد و اگر آن را استنشاق کنید باعث تسریع بهبودی می شود . این گیاه حاوی خاصیت آنتی بیوتیکی و آنتی اکسیدانی و ضد ویروس و قاچ است همچنین ضد عفونی کننده و ضد درد است . و در درمان زخم های گوارشی و التهاب بسیار موثر است . برای درمان عفونت قارچی روی پوست، ناخن و پا روزانه یا بهصورت هفتگی چند قطره عصارهی پونهی کوهی را به آب اضافه کنید و مخلوط را به ناحیهی درگیر بدن بمالید. همچنین میتوانید با انتشار روزانهی بخار آب مخلوط با عصارهی پونهی کوهی در هوای اتاق تا زمانی که عفونت رفع شود به بهبود عفونت سینوسها و سایر عفونتهای دستگاه تنفسی فوقانی کمک کنید. توجه کنید که عصارهی پونهی کوهی را نباید بهصورت خوراکی مصرف کنید و بدون رقیق کردن روی پوست بمالید با کمی سرکه و اب لیمو می تواند خانه ی شما را تمیز کند .
عسل :

از زمان باستان از عسل به عنوان آنتی بیوتیک طبیعی استفاده می شده است . خوب است بدانید که مصریان بهدفعات از عسل بهعنوان آنتی بیوتیک طبیعی و محافظ پوست بهره بردهاند. امروزه متخصصان عسل را درمانی مفید برای درمان زخمها، سوختگیها، بریدگیها، زخم بستر و پیوند پوست برمیشمارند. عسل دارای هیروژن پروکساید است که میتواند بخشی از خاصیت آنتیبیوتیکی آن را توضیح دهد. عسل همچنین دارای غلظت بالای قند است که میتواند به متوقف کردن رشد برخی از باکتریها کمک کند. عسل در چند مرحله مبارزه می کند .این خاصیت راه را برای مقاوم شدن میکروبها سخت میکند.
بهترین نوع عسل میتواند تقریبا ۶۰ نوع باکتری را نابود کند. همچنین بهنظر میرسد عسل را با موفقیت درمان میکند . می توان از عسل به طور مستقیم ، روی زخم یا ناحیهی عفونی بمالید. عسل طبیعی میتواند باکتریها را نابود کند و موجب تسهیل روند بهبود زخم شود. لازم است که از عسل خام استفاده کنید. شما همچنین میتوانید برای درمان عفونتهای داخلی عسل طبیعی را بهشکل خوراکی مصرف کنید. کافی است برای داشتن درمانی آرامشبخش یک قاشق سوپخوری عسل را قورت دهید یا آن را در چای گیاهی ولرم حل کنید و بنوشید. میتوانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن مقداری عسل را با مقدار مساوی دارچین مخلوط کنید و میل نمایید . استفاده از عسل نباید جایگزین پزشک شود .
سیر و عصاره ی آن :

سیر هم مانند عسل سال هاست که به عنوان آنتی بیوتیک استفاده می شود . سیر ضد قارچ و ضد ویروس است و خاصیت آنتی بیوتیکی سیر به دلیل ترکیب سولفوردار آن به نام آلیسین است و در دستگاه گوارش خاصیت ضد انگل دارد . سیر در برابر انواع متنوعی از باکتری ها مفید است . راجع به قرص سیر نیز طبق بررسی های انجامشده در برابر باکتریها مفید شناخته است.
شما میتوانید قرص یا عصارهی سیر را از داروخانهها تهیه کنید. همچنین میتوانید با خواباندن چند حبه سیر در روغن زیتون خودتان آن را در خانه تهیه کنید. خوردن سیر معمولا خطری ندارد، اما خوردن مقدار زیاد آن میتواند به خونریزی لولهی گوارش منجر شود. مصرف روزانه دو حبهسیر خام و مصرف آن در آشپزی بهنظر مقدار مناسبی است. اگر از مکملهای دارویی سیر استفاده میکنید دقت کنید که باید طبق همان دستورالعمل مصرف کنید. البته اگر از داروهای رقیقکنندهی خون استفاده میکنید، پیشاز مصرف سیر بهعنوان آنتی بیوتیک طبیعی با پزشک مشورت کنید. مصرف زیاد سیر میتواند اثر این داروها را تشدید کند .
زردچوبه :

از خواص زردچوبه دریک مقاله مفصل صحبت کرده ایم . زردچوبه برای مقابله با میکروبها و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده میشود. علاوهبراین زردچوبه به پیشگیری از عفونی شدن زخم کمک میکند. زردچوبه حاوی کرکیومین است که در مبارزه با هلیکوباکترپیلوری بسیار مفید است. خوب است که یک قاشق سوپخوری زردچوبه را با ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری عسل مخلوط کنید. آن را در شیشهای به دور از هوا نگه دارید و هر روز، دو مرتبه، نصف قاشق چایخوری از آن را بخورید. همچنین میتوانید از مکملهای زردچوبه طبق دستور پزشک استفاده کنید .
عصاره ی صمغ مر :

شاید خیلی اسم این عصاره را نشنیده باشید . محققان در آزمایشی ، متوجه خواص آنتیبیوتیکی مر در مورد انواع متنوعی از عوامل بیماریزای روزمره شدند. گاهی خوردن ان ممکن است باعث اسهال شود . اگر مر را روی پوست استفاده میکنید، احتمال دارد که دچار جوش های ریز شوید. مصرف مقادیر زیاد مر میتواند باعث مشکلات قلبی شود. مر را بهصورت بستهبندیشده تهیه و حتما مطابق با دستورالعمل و میزان توصیهشده مصرف کنید .
برگ زیتون :

برگ زیتون هم ضد باکتری است . طبق تحقیقات برگ زیتون خاصیت ضدمیکروبی خوبی علیه باکتریها و قارچها دارد. همچنین دارای خواص ضدالتهابی و محافظتی در برابر رادیکالهای آزاد است. با مشورت با پزشک میتوانید کپسولهای عصارهی برگ زیتون را تهیه و مصرف کنید .
برای رهایی از چاقی با ما مشورت کنید.
- ۹۹/۰۲/۰۵