همه می دانیم که ژاپن چه کشور مدرن و بی نظیری است کوههای سبز، دریای آبی، فرهنگی غنی و غذاهایی خوشمزه. همهی اینها به زیبایی این کشور میافزاید و افرادی با وزن متناسب و کمتر چاق اگر به ژاپن سفر کرده باشید یا ژاپنیها را ملاقات کرده باشید، حتما این سؤال به ذهنتان خطور کرده است که راز تناسب اندام و لاغر ماندن آن ها چیست؟

برای رسیدن به تناسب اندام با ما تماس بگیرید .
در جواب باید گفت که دو عامل اصلی در این میان وجود دارد
تغذیه و سبک زندگی. اصل و اساس غذاهای ژاپنی بر پایهی طول عمر و سلامت بنا شده است. شاید عجیب باشد اما ژاپن بیشترین تعداد افراد بالای صد سال را دارد. خوب است بدانید که آن ها غذا را به عنوان دارو مصرف می کنند و همچین اعتقادی دارند . در این مقاله از عادات غذایی این افراد برایتان بیشتر می گوییم .
استفاده از وعده های غذایی کوچک
با دیدن ظروفی که غذا در ان ها سرو می شود خواهید دانست که سرو غذا در ژاپن معمولا در حجم و اندازهی کم صورت میگیرد. حجم کمتر غذا باعث میشود که کمتر بخورید و در نتیجه به کم کردن وزن شما کمک میشود. حجم غذا در بشقابهای کوچکتر، بیشتر به نظر میرسد و باعث میشود کمتر بخورید. با این روش میتوانید از پرخوری و ورود کالریهای ناخوشایند به بدن جلوگیری کنید . وقتی بحث کم کردن وزن به میان میآید، حجم غذا مهمتر از نوع غذایی است که میل میکنید.
با قواعدی که برای غذا سرو کردن دارند بیشتر آشنا شوید
نباید بشقاب را کاملا پر کنید؛از هر غذا فقط حجم کمی را آماده کنید؛غذاهای تازه بهترین هستند؛ غذا باید به زیبایی تزئین بشود و هر مادهی غذایی که در سفره گذاشته میشود باید زیبایی طبیعی خود را نشان بدهد
مصرف مرتب چای سبز :
می دانیم که ژاپنی ها روزانه چای سبز را مصرف می کنند ژاپنیها عاشق چای سبز هستند. «ماچا» یا پودر چای سبز از باکیفیتترین برگها ساخته میشود. برگهایی که خشک شده و به شکل پودری مرغوب درمیآیند. این پودر با آب داغ ترکیب میشود و در جشن چای مصرف میشود. جشن چای حرکتی است فرهنگی که در آن به تهیه و معرفی ماچا پرداخته میشود . چای سبز فقط خوشطعم و خوشعطر نیست، بلکه مزایای فوقالعادهای نیز دارد و یکی از سالمترین انواع چای در سراسر جهان است.

این چای سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند، فرایند پیری را به تأخیر میاندازند و حتی باعث کاهش وزن هم میشوند . بایدبدانیدکه نوشیدن چای سبز خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را نیز کاهش میدهد. بر اساس برخی بررسی ها از میان بزرگسالان افرادی که بیشتر چای سبز مصرف میکردند کمتر با خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و مرگ مواجه بودند. این مطالعه علاوه بر این نشان میداد که نرخ مرگومیر در شهروندان ژاپنی که روزانه ۵ فنجان چای مینوشیدند، ۲۶ درصد کمتر از سایرین بود.
استفاده از مواد تخمیر شده :
خوب است بدانید که ژاپنیها اغلب از غذاهای تخمیر شده استفاده میکنند، مثلا نام برخی از این غذاها به این شکل است: کیمچی، میزو و… . غذاهای تخمیری غذاهایی هستند که در فرایندی از تخمیر لاکتو ساخته میشوند. در این فرایند، باکتریهای طبیعی از شکر و نشاستهی موجود در غذاها تغذیه کرده و اسید لاکتیک تولید میکنند. تخمیر شدن باعث حفظ مواد مغذی موجود در غذا میشود و آنزیمهای مفیدی تولید میکند؛ ویتامین بی ، امگا۳، اسیدهای چرب و انواع پروبیوتیکها .
تخمیر شدن منجر به رشد باکتریهایی میشود که به عملکرد روده کمک میکنند و با تجزیهی مواد غذایی به شکلی قابل هضمتر، به کاهش وزن نیز کمک میکنند. از دیگر فواید آنها میتوان به دفع سموم مضر و فلزات سنگین از بافت سلولی اشاره کرد . این بررسی نشان میداد که مواد غیرلبنی تخمیری و گیاهان دارویی نیز تأثیر مثبتی روی میکروبهای رودهای دارند و ممکن است آثار بلندمدتی روی ارتباطات مغز-روده داشته باشند .
مصرف زیاد غذاهای دریایی :

بیشتر از همه جای دنیا علاقهی ژاپنیها به غذاهای دریایی خیلی بیشتر از گوشت قرمز است. خوب است بدانید که گوشت قرمز موجب بسیاری از مشکلات سلامت میشود که از بین آنها میتوان به چاقی افراطی، کلسترول بالا و بیماریهای التهابی اشاره کرد . برنج و نودل یا همان رشته به شکلهای مختلفی با انواع غذاهای دریایی ترکیب میشود و انواع متنوعی از غذاها را برای نوش جان کردن ژاپنیها فراهم میکند.
دور تا دور کشور ژاپن دریا وجود دارد و همین باعث شده که این کشور منبع عظیمی از صدف، ماهیهای مختلفی مانند: تُن سالمون، میگو و … باشد. این غذاهای دریایی خیلی در ژاپن استفاده می شوند . می دانید که ماهی منبع فوقالعادهای از پروتئین، سرشار از مواد مغذی متنوع، اسیدهای چرب امگا۳ است. این مواد برای مغز، قلب و سایر ارگانهای بدن بسیار مفیدند. اسیدهای چرب امگا۳ برای کاهش میزان چربی بدنی خیلی کاربرد دارند، بهویژه برای کاهش چربیهای شکمی عالی عمل میکنند. علاوه بر اینها غذاهای دریایی به کم شدن التهاب بدن نیز کمک میکند و برای سیستم عصبی مفید است .
اسیدهای چرب امگا۳ به داشتن پوستی زیبا نیز کمک میکند و باعث میشود پوستی صاف و جذاب داشته باشید. این چربیهای مفید از اختلالات پوستی مانند: آتوپیک درماتیت، آکنه ، سرطان پوست و … جلوگیری میکند . ژاپنیها اعتقاد دارند هرچه ماهی مصرفی شما سالمتر باشد، برای سلامتی شما هم مفیدتر خواهد بود و از انواع ماهیها در شکلهای مختلف خام، کبابی، سرخ کرده، پخته، بخارپز ،آبپز استفاده میکنند .
عادت داشتن به پیاده روی :

باید بدانید که ژاپنیها، چه مرد و چه زن عادت دارند که زیاد قدم بزنند و پیادهروی کنند. پیادهروی یکی از بهترین روشها برای تناسب اندام و از بهترین انواع تمرینات ورزشی است. پیادهروی علاوه بر کاهش وزن به بهبود عملکرد قلبی-عروقی، افزایش انرژی و خلق و خو و کاهش استرس نیز کمک میکند . جمعیت ژاپن بیشتر در شهرها متمرکز است و بیشتر افراد معمولا برای عبور و مرور از قطار عادی و زیرزمینی استفاده میکنند. و به همین دلیل برای رسیدن به ایستگاه و بازگشت از آن یا پیادهروی میکنند یا دوچرخه سوار میشوند. حتی کودکان نیز برای رفتوآمد به مدرسه بخش قابل توجهی از مسیر را پیاده طی میکنند و والدینشان آنها را با اتومبیل دقیقا تا جلوی درب کلاس نمیرسانند.
برای رسیدن به تناسب اندام با ما تماس بگیرید .
- ۹۹/۰۲/۰۱